Passie op de Vloer spel

Meld je aan voor de Pre-Sale lijst en krijg 100 euro korting op het spel!

Binnenkort te koop: Het unieke Passie op de Vloer spel (ook in het Engels!)

 

Het spel is een perfecte combinatie tussen de bekende bordspellen: Ganzenbord, Triviant, heeft het uiterlijk van Twister en is speciaal voor de horeca ontwikkeld. Het spel zorgt voor een onvergetelijke ervaring waarbij je samenwerkt, lacht, en uitgedaagd wordt om je horecakennis te testen.

 

Leerzaam én leuk

Dit is geen gewoon spel. Passie op de Vloer is ontworpen om jou en je team te prikkelen met uitdagende kennisvragen over de horeca en doe-opdrachten, allemaal gericht op de horeca. Leer alles over wijnen, ingrediënten, gerechten, gastvrijheid en Sociale Hygiène, terwijl je de dobbelsteen gooit en je tegenstanders uitdaagt voor spannende duels.

 

Teambuilding op z’n best

Er moet worden samengewerkt om dit spel te winnen. Het Passie op de Vloer spel versterkt het teamgevoel en verbetert de samenwerking tussen jou en je collega’s. Werk samen om de uitdagingen aan te gaan, strategieën te bedenken, en de tegenstanders te verslaan. Laat zien dat jullie het meest gastvrije team zijn met de meeste horeca kennis!

Bepaal zelf je speelduur

Of je nu een kwartier, half uur of uur de tijd hebt of zelfs een hele avond wil vullen, alles is mogelijk. Je kunt ook na een kwartier namelijk een winnaar aanwijzen: degene met de meest behaalde categorieën. Maar pas op: het kan verslavend zijn, want wat is nu de volgende vraag of opdracht..?

Ruimte voor gesprekken

Terwijl je het spel speelt, ontstaan er vanzelf gesprekken over gastvrijheid. De kennisvragen en doe-opdrachten inspireren discussies en brengen nieuwe inzichten naar boven. Want hoe denkt het ene team over omgaan met klachten en hoe houdt het andere team een dienblad vast? Perfect voor teammeetings, trainingen, of gewoon een gezellige avond met je horecateam. Ook leuk om te spelen tijdens het ‘sluitdrankje’ na je shift. 

 

Zet jezelf op de Pre-Sale list en ontvang 100 euro korting op het spel. Van € 419,- voor € 319,-

Hoe wordt het spel gespeeld?

 

 
 
Gebruik de dobbelsteen

Gooi de dobbelsteen en beland op een categorie. 

Dit spel wordt gespeeld in teams en er kan gestreden worden om de winst, door alle 6 categorieën te behalen en bij het midden op de grote ananas te belanden.

De categorieën zijn:

Eten en Drinken (kennisvragen)
Veiligheid (kennisvragen en inzichtvragen)
Horeca (kennisvragen)
Gastvrijheid (vragen over gastvrijheid)
Gesprekken (Casussen, wat zou jij doen als…)
Doen (doe-opdrachten!)

En als je op een kleine ananas belandt mag je óf nog een keer gooien of het duel aangaan met de tegenstander en een categorie stelen van de ander.
Super gaaf toch? Dit wil je toch uren spelen?

De spelleider heeft hierin een belangrijke rol; die bepaalt of het antwoord goed (genoeg) is. Doordat de teams een spel spelen, onthouden ze de antwoorden op de vragen beter. Want als ze nu nog niet weten wat gazpacho is, dan weten ze het na dit spel wel! En kun jij een fles wijn ontkurken of vloeiend alle kamernummers opsommen? 

 
Gesprekken

Als spelleider heb je een unieke positie, want je kunt in de categorie Passie voor Gesprekken kiezen voor een specifieke casus. Dit kan mooie gesprekken opleveren, nieuwe inzichten en zelfs nieuwe plannen. Als spelleider heb jij dus invloed op welk onderwerp wordt besproken.

 
Teamwork

Omdat je in teams tegen elkaar strijdt, is er samenwerking nodig. Overleg is belangrijk over het beantwoorden van de vragen, de doe-opdrachten en de tactiek op de vloer. Want ga je nu 3 stappen naar voren, of 3 stappen achteruit? En wie gaat de doe-opdracht uitvoeren?

Review Ben -Restaurant manager ’t Lagerhuis Wolvega

“Ik zag mijn team veel lachen, maar ook serieus overleg plegen. En ze weten nu nog steeds wat bouillabaisse is! Echt een leuk spel om aan te schaffen.”

Duurzaam spel

Dit spel kun je jaren spelen, met verschillende teams. Heb je verschillende vestigingen of hoog verloop? Dan kun je extra vaak uit de kast halen. 

Het spel blijft altijd goed door de kwaliteit van het vloerspel. Je kunt het kleed wassen. De vragenlijsten zijn van hoge (glans) kwaliteit en kreukelen niet. De speelkaarten kun je met een whiteboard marker (inclusief) beschrijven en na het spel weer uitvegen. Zo gaan de kaarten jaren mee. Oh en je krijgt 2 reserve kaarten mee.

Heb je Engelssprekende medewerkers? Het spel is ook in het Engels te koop.

“Ik zou dit wel uren kunnen spelen”

Zei horeca medewerker Jesse

Ja, ik wil die korting! Van € 419,- voor € 319,-

 

Samenvattend:

Nog even samenvattend waarom dit Passie op de Vloer spel goed is om aan te schaffen.

Leerzaam

Deelnemers leren van de kennisvragen en van elkaar. Door het speelse karakter vergeten ze de antwoorden nooit meer.

Teamgevoel

Dit spel spelen levert een teamgevoel op. Men moet nou eenmaal samenwerken om het spel te kunnen winnen.

Speel zolang je wil

Heb je maar een half uur tijd? Dit is genoeg om het leerzaam te kunnen laten zijn en plezier te hebben. Nog beter is het om er een uur of 1,5 voor uit te trekken.

Plezier

Er wordt gestreden om de winst. Dit zorgt voor plezier!

Duurzaam

Bewaar dit spel en haal het regelmatig uit de kast. Heb je nieuwe medewerkers? Een leuk moment om dit met ze te spelen. Uitwasbaar en uitwisbaar!  Nieuwe vragensetjes te koop voor € 89,-

Waar wacht je nog op? 

Beluister ook de podcast met meer uitleg over het spel

In 8 minuten tijd leg ik uit hoe het spel werkt en wat er zo leuk is aan dit spel.


Beluister hier de podcast

 

Frequently asked questions

Ik snap dat je misschien nog wat vragen hebt over het spel. Mochten ze hier niet tussen staan, stuur me dan een berichtje.

Wat als geen goede spelleider ben?

Dat ben je wél. Naast dat je een goede speluitleg krijgt bij het spel, kun je ervoor kiezen nog een extra optie kiezen: een filmpje met instructies, een 1 op 1 met mij via Zoom of als je het nog fijner vindt, boek je mij erbij voor een sessie. Dan gan we het samen spelen met je team en leid ik je op tot spelleider. 

Is het spel niet wat duur?

Nee, het spel is zeker niet duur. Het is duurzaam ontwikkeld en kan jaren mee:

– Het ‘kleed’ kun je wassen, stel dat je dat zou willen
– De vragenkaarten zijn gelamineerd. Hierdoor kreuken ze nooit en komen er nooit vlekken op! Je kunt ze ook afnemen met een doekje, mocht je toch willen poetsen.
– De speelkaarten voor de teams zijn van dezelfde kwaliteit en kun je met een whiteboard stift (inclusief!) beschrijven. Dit kun je later weer gemakkelijk uitvegen.
– Omdat je de stiften niet veel gebruikt kunnen die ook een hele tijd mee.
– Er staan genoeg vragen en opdrachten op om het spel vaak te kunnen spelen.
– Je kunt extra vragensets bijbestellen in de toekomst, zodat je het spel kunt uitbreiden/vernieuwen.
– De dobbelsteen gaat jaren mee, tenzij ie onder het meubilair rolt 😉

Mocht je graag in termijnen willen betalen mag dat ook. 

Wat als we zo vaak spelen dat we alle vragen al hebben gehad?

Er komen binnenkort nieuwe vragensets beschikbaar voor € 89,-. Dan kun je daarna weer verder spelen! Stuur me gerust een bericht als je ze al eerder nodig hebt. 

Wat als ik niet in de horeca werk, maar het spel wel heel gaaf vind?

Dat is leuk om te horen! Ik zou ook dit spel voor jullie branche kunnen ontwikkelen, zodat je het met je team zelf kunt gaan spelen. De vragen zijn dan natuurlijk gericht op jullie bedrijf.