Over mij

Wie is Joske?

Van de lokale bar en reserveringsmedewerker bij KLM tot het luxere segment in de hotellerie; mijn hospitality rugzak zit vol met ervaring. In mijn tijd in het onderwijs heb ik deze kennis mogen delen met mbo-studenten aan de middelbare Hotelschool. Hier ook veel coachervaring op gedaan door te werken met Kunskapsskolan en GROW-model. Na het trainen van o.a. Management Teams bij Albron Center Parcs kreeg ik de smaak te pakken en nu werk ik als zzp’er.

In die korte tijd als ondernemer heb ik al training en/of coaching mogen geven aan de Löhr Horeca groep, Hotel Nieuwleven Texel, verschillende supermarktketens, Agruniek Rijnvallei, Hotel Casa Amsterdam, Zaan Hotel, Monet Garden Hotel, Beachhouse Hotel Zandvoort.

Haal je mij binnen, dan haal je iemand binnen met 7 jaar ervaring in het meest chique hotel van Amsterdam. Door mijn diploma lesbevoegdheid heb ik kennis over didactiek en groepsdynamiek en weet ik hoe je een training moet ontwikkelen/opbouwen. Voeg daar mijn ervaring als internationaal basketbalscheidsrechter toe en je ziet dat ik sterk in mijn schoenen sta. Ik weet hoe ik om moet gaan met druk en haantjesgedrag. Ook weet ik hoe ik teams bij elkaar kan houden en met elkaar kan verbinden.

Waar is die passie ontstaan?

Klik op de foto en ontdek waar mijn passie voor gastvrijheid is ontstaan.