Train-de-trainer

Train-de-trainer


Uitdaging Bent u het zat om steeds maar geld uit te geven aan externe trainers (zoals ik)?

Gewenst resultaat


Hoe fijn zou het zijn als er iemand in het bedrijf opgeleid wordt tot trainer? En dat die medewerker alle collega’s kan trainen? U hoeft dan geen externe trainer meer in te huren. Dit scheelt een hoop tijd en geld.

Oplossing

 Soms loopt er zo’n pareltje rond in een bedrijf. Iemand die goed is in mensen inwerken, die een kei is in presenteren en theorie goed kan overbrengen. Heeft u ook zo’n talentvol iemand rondlopen?

Omdat ik een lesbevoegdheid heb, heb ik verstand van o.a. didactiek. Ik kan u en/of uw team de fijne kneepjes van het vak aanleren door een train-de-trainer programma aan te bieden. Deze training is voor elke branche geschikt.

Het volgende zou hierbij aan bod komen:

-Presentatietechnieken: Hoe kom ik krachtig over als trainer?

-Didactiek: Welke werkvormen zet ik in voor een optimaal leerrendement?

-Beïnvloeden van groepsdynamiek: Hoe zorg ik voor en behoud ik een goede sfeer?

Vraag offerte aan

Reacties op train-de-trainer programma

 Joske heeft mij veel geleerd en erg goed begeleid in mijn toen nog nieuwe functie. Ze heeft mij handvatten en tools aangereikt om een goede trainer te worden. Ik heb veel mogen leren van Joske. Ze is duidelijk en helder over haar visie en haar kijk op de hospitality binnen ons bedrijf en specifiek ons park. Mede hierdoor heb ik geleerd anders te kijken naar dingen die gebeuren en eventueel anders zouden kunnen om het voor de gast zo goed mogelijk te maken

Immanuel Steenbeek

Sales coach/trainer

Mijn ervaring met Joske als trainer/coach zijn positief. Joske is een paar keer bij een training geweest die een collega en ik samen gaven. Ze heeft naderhand allerlei nuttige tips gegeven over hoe je voor een groep staat en sterk/overtuigend/geloofwaardig overkomt en hoe je je verhaal zo vertelt dat de deelnemers geïnteresseerd blijven. Joske heeft zelf ook een deel van een training gegeven, zodat wij konden zien hoe zij dat aanpakte. Dat ‘kijken naar’ werkt voor mij heel fijn.

Corine van der Stoep

Onboarding medewerker