Train-de-trainer

Train-de-trainer 3-daagse, inclusief certificaat

Wil jij graag meer leren over het vak training geven? Ik help je graag verder. Idealiter doe ik dat mijn train-de-trainer programma.

Dit is een driedaagse training, waarbij het volgende aan bod komt:

-Presentatietechnieken: Hoe kom ik krachtig over als trainer?

-Didactiek: Welke werkvormen zet ik in voor een optimaal leerrendement?

-Beïnvloeden van groepsdynamiek: Hoe zorg ik voor een goede, veilige sfeer en hoe  behoud ik die?

Wil jij je trainersvaardigheden ontwikkelen? Lees dan verder!

Wat gaan we doen?

In een kleine groep (maximaal 4 deelnemers, maar 1 op 1 kan ook) gaan we aan de slag met jouw trainers vaardigheden. Omdat we met een kleine groep zijn, krijg je extra veel aandacht. We gaan eerst (door middel van een online meeting) samen kijken naar waar je groeimogelijkheden zitten. Deze verbeterpunten neem ik mee in deze driedaagse, waardoor het een meer op maat gemaakte training wordt.

Werkvormen

Ik ga je verschillende werkvormen laten ervaren. Hierbij deel ik ook waarom deze werkvorm goed is om in te zetten. 

Aanpassen doelgroep

Ik leer je hoe je je training kunt aanpassen aan je doelgroep. De ene groep is de andere niet. Ook gaan we in op differentiatie. 

Opbouw training

Ik ga je leren hoe je een training kunt opbouwen, van A tot Z. Een training hoort namelijk een goede opbouw te hebben, zodat het begrijpelijk is voor de deelnemers.

Omgaan met groepsdynamiek

Ik leer je wat je kunt doen bij weerstand in je training. Hoe je zelf invloed kunt uitoefenen op de dynamiek en hoe je een veilig leerklimaat creëert.

Praktijk

Voor dag 3 ga je zelf een stuk training voorbereiden en deze gaan we in de praktijk brengen in de groep op dag 3. We geven elkaar feedback en je krijgt van mij tips en tops over jouw prestatie. Dit onderdeel is erg waardevol, omdat je ook leert van de andere deelnemers. 

Dit zeggen mijn deelnemers over het Train-de-Train programma

 Joske heeft mij veel geleerd en erg goed begeleid in mijn toen nog nieuwe functie. Ze heeft mij handvatten en tools aangereikt om een goede trainer te worden. Ik heb veel mogen leren van Joske. Ze is duidelijk en helder over haar visie en haar kijk op de hospitality binnen ons bedrijf en specifiek ons park. Mede hierdoor heb ik geleerd anders te kijken naar dingen die gebeuren en eventueel anders zouden kunnen om het voor de gast zo goed mogelijk te maken

Immanuel Steenbeek

Sales coach/trainer

Mijn ervaring met Joske als trainer/coach zijn positief. Joske is een paar keer bij een training geweest die een collega en ik samen gaven. Ze heeft naderhand allerlei nuttige tips gegeven over hoe je voor een groep staat en sterk/overtuigend/geloofwaardig overkomt en hoe je je verhaal zo vertelt dat de deelnemers geïnteresseerd blijven. Joske heeft zelf ook een deel van een training gegeven, zodat wij konden zien hoe zij dat aanpakte. Dat ‘kijken naar’ werkt voor mij heel fijn.

Corine van der Stoep

Onboarding medewerker

Klinkt interessant toch? Lees dan verder

Voor wie is deze training bedoeld?

Werk aan jouw trainersskills

Beginnend trainer?

Voor jou is deze driedaagse ontzettend waardevol. Je gaat echt de basis leren van het trainerschap. Maar besef wel: het échte leren doe je pas in de praktijk. We gaan natuurlijk alvast veel oefenen tijdens deze driedaagse. Je gaat zelf ook een stukje training geven.

Ambities om trainer te worden?

Wil je graag trainer worden, maar heb je nog nul ervaring? Dan kan het wat overweldigend zijn, maar wel vreselijk leerzaam. Ik gooi je wel meteen voor de leeuwen tijdens deze 3 dagen, want je gaat wel voor de groep staan… Als jij dat aandurft, dan ben je meer dan welkom. 

Ervaren trainer?

Loop jij al een tijdje mee, dan zul je waarschijnlijk je vaste patronen hebben en vaak dezelfde werkvormen inzetten. Deze driedaagse kan je helpen met een andere, frisse blik te kijken en jouw trainingsmethode aan te scherpen. Ik kan natuurlijk niet ontkennen dat je wel wat theorieën zult gaan herkennen, die een beginnend trainer nog niet kent. 

Ik wil graag een gesprek hierover.

Wat levert jou dit op?

Eigenlijk teveel om op te noemen, maar ik zal het even opsommen.

Waar ga je mee naar huis?

Meer kennis dan waar je mee gekomen was

Ik ga je superveel leren op zoveel vlakken rondom het trainerschap. 

Nieuwe inspiratie

Ik gok dat je direct aan je training(en) wil beginnen. Dat je ze meteen wil gaan ontwikkelen, leuke werkvormen wil gaan toevoegen. 

Inzichten

Stel je bent al een ervaren trainer, dan weet ik zeker dat je naar huis gaat met nieuwe inzichten waar je blij van wordt. 

Een certificaat

Je krijgt een certificaat waarop staat wat we behandeld hebben. Staat mooi op je cv, toch?

Bonus: Leuke nieuwe mensen in je netwerk

Je ontmoet 3 andere trainers! Altijd leuk toch?

Nog steeds enthousiast?

Mocht je nog twijfelen en er even over willen praten met me, graag! Ik wil dat je met 100% zekerheid in deze driedaagse stapt namelijk.

Plan gesprek in

Wie ben ik?

Een gediplomeerd oud-docent die bekend stond om haar leuke werkvormen.
Een oud-docent die van het ‘saaie’ onderwerp Timemanagement een supertoffe les wist te maken.
Een docent die het gesprek aan durfde te gaan met de studenten en daarmee de angel uit issues wist te halen.

“Ik kan rustig zeggen dat Joske mijn beste docent is geweest! Zij praat met haar hart, kennis en passie over het vak. Tevens wist Joske door haar creatieve ideeën ons als klas te laten groeien.”
Suzanne Windt
Nu een moderne trainer die houdt van creatieve werkvormen.
Een trainer die krachtig is in het persoonlijk maken van de trainingen.
Een trainer die energie uitstraalt, vrolijk is en elke deelnemer écht ziet.
Een trainer waar je meer trainingen van wil volgen, omdat je het zo leuk vindt.

*****
“Joske geeft op een persoonlijke manier ‘les’ en weet iedereen erbij te betrekken. Er is absoluut geen sprake van alleen maar zenden, maar juist heel interactief!!
Ik zou graag nog eens trainingen van haar volgen!”
Janneke Suurendonk

Lees nog meer over mij

Are you in?

Datum op aanvraag

Kosten:

€ 1249,- voor drie dagen, inclusief certificaat, exclusief btw


Gaaf, ik doe mee!