Aanbod

Wat levert werken met mij op?

Mijn missie is om Nederland gastvrijer te maken. Dit doe ik door interactieve en praktijkgerichte trainingen te geven zodat medewerkers nóg beter worden in hun vaardigheden, zoals luisteren, klachten oplossen, verwachtingen overtreffen, verkopen, etc. 
De training zijn altijd heel erg interactief, je krijgt geen tijd om in slaap te vallen 😉

Het resultaat van mijn trainingen is dat deelnemers niet alleen geïnspireerd zijn, maar ook doelen hebben opgesteld en verbeterd zijn in hun vaardigheden. Hierdoor zal de gastvrijheid verbeteren, de reviews dus positiever worden en de omzet stijgen. En als bijkomend voordeel hebben de deelnemers ook meer werkplezier.

“Hoe je het beleeft, is hoe je het onthoudt…”

Ik sta bekend om mijn leuke, interactieve trainingen op het gebied van gastvrijheid, maar ook leer ik leidinggevenden coachen op de werkvloer. En omdat niet iedereen geld en tijd heeft voor fysieke trainingen, heb ik ook de Passion Academy opgericht. Hieronder vind je mijn aanbod.

 

Coaching

Coaching klinkt nog wel eens wat zweverig. De manier waarop ik coaching in zet is juist helemaal niet zweverig, maar super concreet en leerdoel gericht. Ik leer jou coachen in een tweedaagse training  Door te coachen zullen medewerkers proactiever worden, groeien in de door hen opgestelde doelen en hoef je als leidinggevende minder op de vloer te staan.

 

Coaching? Interessant!

 

Training

Training kan een goed middel zijn om bepaalde vaardigheden te oefenen. In een training mag je immers onbeperkt fouten maken en op de vloer is dat niet altijd even handig. Training levert verbeterd gastvrij gedrag op, betere reviews en een hogere omzet!

 

 

Tell me more!

 

Train-de-trainer

Ik geef graag mijn kennis door aan (beginnende) trainers, door een train-de-trainer programma op te stellen. Mijn driedaagse is een super fijn programma om de fijne kneepjes van het vak te leren.

 

Ja, ik wil!

 

Passion Academy

Wil je eerst graag zelf aan de slag met gastvrijheid, voordat je een trainer inhuurt, neem dan eens een kijkje naar mijn do-it-yourself producten in de Academy. Met deze producten, gericht op gastvrijheid of coaching, kun je medewerkers in de actiestand krijgen.

 

Leuk!

 

 “De manier hoe de trainingen worden uitgevoerd zijn leerzaam, grappig en pakkend waardoor het de gehele dag interessant is en ook alles blijft hangen” – Dylan

Passion Academy

Do it yourself

Je hoeft mij niet in te huren om alvast te starten met het verhogen van de gastvrijheid. In mijn Academy vind je voor leuke prijzen handige producten om zelf alvast aan de slag te gaan. 

In mijn Passion Academy vind je de volgende producten gericht op gastvrijheid:

– Passie op de Vloer spel (horeca)
– Passie Kalender 
– Passie Meter (horeca)
– Passie Vragenspel
– Passie Killers
– Passie voor Actie

En gericht op Coaching:

– Passie voor Coachvragen
– Passie voor Coaching -online training

Meer info please!