Training

Geef je medewerkers een boost (en jezelf..)

Wil je jouw ervaren medewerkers een boost geven, nieuwe medewerkers goed laten landen, of alle neuzen dezelfde kant op laten wijzen? Dan kan een hospitality training een goed middel zijn.

Geen losse flodder, daar ben ik zelf geen voorstander van. Mensen leren het beste als ze herhaling krijgen en de tijd krijgen om hun vaardigheden te oefenen in de praktijk. Wellicht herken je het volgende: Je staat teveel op de werkvloer, meer dan je zou willen. Je kunt alleen ongeschoold personeel vinden. Het verloop is hoog. Lastig he? Hoe fijn zou het zijn als niet meer zoveel op de vloer hoeft te staan en als je team zichzelf redt? Door middel van training kunnen we dit resultaat bereiken. We kunnen allerlei vaardigheden trainen: luisteren, verkopen, empathie tonen, klachten afhandelen, assertief zijn. De trainingen worden op maat gemaakt. Laten we gewoon vrijblijvend in gesprek gaan over wat je nodig hebt in jouw bedrijf. Koffie doen?

Wat mijn tevreden klanten zeggen

Joske stelt je direct op je gemak, is vrolijk en grappig, vertelt over haar eigen ervaringen en staat open voor vragen en suggesties. Na 3 dagen brainstormen over en oefenen op gastvrijheid zijn mijn collega’s en ik klaar voor een topprestatie 🙂

Rosemarie Letzel

Joske heeft binnen ons horecabedrijf super waardevolle trainingen verzorgd. De gastvrijheidstrainingen, coaching & team focus dag waren allen goed georganiseerd. Er werd ingespeeld op de deelnemers, ze waren steeds weer vernieuwend en interessant & Joske weet iedereen continu te blijven uitdagen en bij de les te houden. Een echte aanrader!

Manon Klaren

Joske heeft een natuurlijk enthousiasme over zich en daardoor komen haar tips goed aan bij het team. Ze is gedreven en heeft een passie voor hospitality en zoekt die ook bij het team dat ze traint. Door haar ervaring in het luxe segment, heeft ze goed gesignaleerd wat er nog beter kan en ze heeft ons voorzien van handige tips die wij makkelijk kunnen implementeren.

Sofie Bent

Wie ben ik?

Horeca professional, afkomstig uit de hotellerie. 42 jaar, woonachtig in Wolvega, Friesland. Gek van basketbal!

Wat typeert mij?

Ik ben een echte verbinder, vgebruik veel humor en toon veel betrokkenheid naar deelnemers van de trainingen. Ik zorg ervoor dat ik alle namen ken van de deelnemers.

Joske heeft mensenkennis. Dat is het eerste wat je opvalt zo gauw ze gaat spreken tegenover een gezelschap.

Waarom mij kiezen?

Mooie cocktail aan ervaring, ik maak trainingen op maat. Geef veel persoonlijke aandacht en ik neem klanten mee in de voorbereiding.

Zet eens een acteur in

Hoe werkt dat dan?

Een acteur kan van meerwaarde zijn in de training, omdat deze objectief is. Niemand kent deze persoon en deelnemers zullen daarom ook sneller serieus de oefeningen ingaan. De acteur kan verschillende type gasten spelen waardoor elke simulatie weer nieuwe inzichten geeft aan uw medewerkers. Zij kunnen al het geleerde direct in de praktijk brengen tijdens het werken met de acteur. Uiteraard evalueren we samen met de acteur en de deelnemers. Hierbij zal het vooral gaan over houding en gedrag.