F.A.Q.

Veelgestelde vragen

Wat kost een training?

Ik hanteer geen vaste prijzen, omdat mijn trainingen op maat gemaakt worden. Ik duik echt in uw bedrijf en samen bepalen we de inhoud. Na een strategiegesprek kan ik wel alvast een schatting geven van de prijs.

Wat is het maximum aantal deelnemers per training?

Om iedereen goed aandacht te kunnen geven is 12 deelnemers tegelijk een mooi aantal. Maar ik heb ook al succesvol trainingen gegeven aan groepen van meer deelnemers. 

Kan de training op locatie worden gegeven?

Zeker, graag zelfs. Ik kom naar u toe en verzorg de training bij u op locatie. Ik heb ook zelf een beamer, geluidsbox en flipover, mocht dit een uitdaging zijn.

Is een dagdeel voldoende?

Voor een hoger leerrendement zal ik altijd aanraden meerdere sessies te doen. Een losse training kan misschien wel inspireren en een boost geven, maar écht goed leren doe je door te herhalen, vaardigheden te oefenen en aan de slag te gaan met je actiepunten.

Vraag offerte aan

Staat jouw vraag er niet tussen? Mail mij of bel mij!