E-book coaching

Wil jij als leidinggevende meer tijd creëren?

Ik word zo moe van die 100 vragen op een dag…

Dan heb jij een zelfsturend team nodig. Een team dat niet elke minuut meer bij je staat met die 100 vragen. In mijn E-book leer ik je door middel van 3 tips hoe je een meer zelfsturend team kunt creëren.

Meld je aan voor het gratis e-book!

Successen behaald

Trots op de successen die ik al behaald heb:

hospitality ervaring

mensen leren coachen

Happy klanten

Waarom beginnen met coachen en stoppen met aansturen?

Meld je bovenaan de pagina aan en ontvang het E-book helemaal gratis.

Zelf nadenken

Als mensen gecoacht worden, gaan ze zelf nadenken in plaats van klakkeloos te doen wat jij zegt, Hierdoor worden ze uiteindelijk proactiever en zelfstandiger.

Verhelderende inzichten

Een goede coach zorgt ervoor dat coachee verhelderende inzichten krijgt. De ‘Ahaaa’ momenten komen uit coachee, als een coach hem goede vragen stelt.

Ontwikkeling versnellen

Een coach kan de vooruitgang versnellen. Hoe vaker iemand gecoacht wordt, hoe sneller diegene beter wordt in de door coachee gekozen vaardigheden.

Motivator

Als mensen gecoacht worden is dit een goede motivator om bij een bedrijf te blijven. Ze worden immers gezien, gehoord en ze ontwikkelen zich door die coachingsgesprekken.

Een greep uit mijn tevreden klanten

Over mij

Ik ben groot fan van coachen omdat ik de resultaten heb gezien

In het onderwijs ben ik in aanraking gekomen met het coachen van studenten (16-22jr). Ik voerde elke week een coachingsgesprek met ze en coachte ze ook op de werkvloer. Ik zag hoe snel zij stappen zetten in de hotels waar zij naar school gingen. Dit kwam vooral doordat zij hun eigen (leer)doelen opstelden waardoor zij plezier kregen op de werkvloer. Zij werkten op hun eigen manier aan hun doelen en doordat ik als coach hen de juiste vragen stelde, maakte de student hun eigen actieplannen. Inmiddels heb ik gemerkt dat coaching ook bij volwassenen goed werkt.

Meld je aan voor het gratis e-book!