Passie voor coaching – Online training over coachen op de werkvloer

Word jij moe van jouw afhankelijke team?

Ben je een leidinggevende in de horeca en wil je minder hoeven aan te sturen?

Je hebt een leuk team en hebt plezier in je werk. De klanten zijn ook aardig tevreden. Toch merk je dat je teveel nog aanwezig moet zijn op de werkvloer…

Op naar een meer zelfsturend team in de horeca

Je hebt plezier maar komt vaak niet aan belangrijke zaken toe. Je team doet alles wat je zegt, daar ligt het niet aan. Maar je merkt dat het je soms opbreekt dat je altijd maar vragen moet beantwoorden, omdat andere, ook belangrijke, zaken blijven liggen. Je wil niet meer achter de feiten aanlopen. En hoe hard je ook werkt, het verandert maar niet. Je team blijft afhankelijk van je en jij blijft tijd tekort komen.

Zou je graag een meer zelfsturend team willen hebben in de horeca?

En daardoor tijd overhouden voor belangrijke zaken waar je niet aan toe komt? Wil je niet altijd maar meteen hoeven te reageren op vragen van je team? Wil je minder hard werken dan dat je nu doet?

Ja, IK WIL DAT!
Joske Kuut van Passion4Guests heeft een leuke training gemaakt over “Passie voor coaching”. De training helpt je in eenvoudige en korte hoofdstukken om je bewust te worden van een coachtraject. Wat je wel en niet kunt doen bij een gesprek. Het is niet hoogdravend of ingewikkeld maar een heel mooi handvat om je te begeleiden in de eerste stappen van het coachen. Je leert inschatten wat voor type coachee je mag begeleiden en hoe je deze op de beste manier kunt laten ontwikkelen. Je leert verschillende stijlen van coachen en ook legt Joske goed uit hoe zij het GROW model toepast in haar werk.

Ik zie veel leidinggevenden tegen ditzelfde aanlopen en het lukt ze maar niet dit op te lossen

En ik snap het heel goed. Want je team aansturen is wat normaal is. Iedereen stuurt toch gewoon aan? Dit zijn we gewend. En je bent heus wel gelukkig met je werk, maar je ervaart niet echt de rust en de vrijheid om ook aan andere belangrijke zaken te werken. Je beseft steeds meer dat je team je erg veel tijd en energie kost.

Het is tijd voor wat anders als je dit regelmatig denkt:

Wanneer houdt mijn team op met steeds vragen te stellen die ze zelf ook kunnen beantwoorden?

Wanneer heb ik eens wat rust op mijn werkdag?

Waarom denkt mijn team zelf niet wat meer na?

Waarom moet ik vaak dingen 2x uitleggen aan mijn team?

Ik zou het anders willen aanpakken, maar weet niet zo goed hoe

Ik vind het team zo leuk en dus accepteer ik het maar

Investeer in beter leren coachen op de werkvloer (inclusief Coachcall van 45 minuten)

Investeer 250,- in een zelfsturend team en krijg er meer tijd en energie voor terug

• Na deze training weet je wat coaching inhoudt

• Je weet wat de voordelen zijn ten opzichte van aansturen • Je leert hoe je structuur kunt aanbrengen in een coachingsgesprek • Na deze training weet je wat goede coachingsvragen zijn • Je leert hoe je een goede coachingsvraag kunt stellen Ja, klinkt goed!

Wanneer ben jij dan straks tevreden?

Je wil meer rust in je dag en toekomen aan zaken die altijd blijven liggen? Wordt je tijd opgeslokt door je team, omdat ze je steeds vragen stellen?

Hoe zou het voor je zijn als:

Je team straks zelf nadenkt en uit zichzelf bepaalde taken op zich neemt, zonder dat jij iets hoeft te zeggen? Hoe zou het zijn als jij daardoor niet meer continu op de werkvloer hoeft te staan en meer rust in je dag hebt? En dus ook tijd hebt voor zaken die al lange tijd blijven liggen? Klinkt dat niet geweldig?

Dit is allemaal mogelijk!

Als je mijn online training over Coaching op de werkvloer boekt: Passie voor Coaching! Dus waar wacht je nog op? En het mooie is, ik help je ook verder in een 1-op-1 Coachcall van 45 minuten. Hierin ga ik jou coachen óf je gaat mij coachen om meteen je vaardigheden te oefenen. Super leerzaam dus!

Schaf de online training nu aan voor slechts €250,- excl. Btw.

Schaf de online training nu aan voor slechts €250,- excl. Btw.

Inclusief Coachcall van 60 minuten
Ik ken Joske al een tijd en haar enthousiasme en gedrevenheid komen in de Coachtraining duidelijk naar voren. Het is een mooie handleiding voor mij om mij verder te gaan ontwikkelen in het coachen. Een soort leidraad in het werk dat ik doe. Dank je wel Joske voor al jouw enthousiasme en duidelijke uitleg over bepaalde technieken en modellen.

Dit zeggen anderen over de Coachtraining

De coaching wereld is helemaal nieuw voor mij maar Joske’s enthousiasme werkt heel aanstekelijk. Na dit webinar over Coaching op de werkvloer heb ik erg veel zin om ermee aan de slag te gaan. Het is duidelijk dat Joske weet waarover ze praat met ervaring in de horeca, sportwereld, onderwijs en het bedrijfsleven. Er kwamen dan ook heel diverse voorbeelden aan bod. Ook heel fijn dat ik op voorhand een vraag mocht doorsturen die achteraf behandeld werd. Het webinar was zo om, wat alleen maar kan zeggen dat ik het heel interessant vond.

Sanne Figoureux

Heb een training Coaching gevolgd met Joske. Het was een hele “hands on” training waar ik vaardigheden heb geleerd dat erg waardevol is voor onze organisatie.

Je wilt je collega’s stimuleren en helpen in hun ontwikkeling en nu is mijn gereedschapskist een stuk voller en kunnen we met een plan onze medewerkers helpen hun werk en zelf te ontwikkelen! Dankjewel Joske voor een waardevolle en leuke cursus!
Nicole Arends

Samen met mijn collega’s en werkgevers een cursus coaching gevolgd. Hierbij verschillende manieren van coachen geleerd.

Joske is erg duidelijk in haar uitleg en durft zichzelf ook tegenover een groep kwetsbaar op te stellen. Erg veel van geleerd op een zeer fijne manier.
Bjorn Vreeburg

Wat kun je verwachten na het volgen van de training?

• Je hebt handvatten om aan de slag te gaan met coaching
• Je hebt een rugzak met wel 100 vragen die je kunt stellen in een coachingsgesprek
• Je begrijpt waarom aansturen veel minder zin heeft
• Je ziet in dat coaching veel meer effect heeft op de lange termijn
• Je hebt de beginstappen gezet in coaching

Wat wordt er behandeld in de training?

10 hoofdstukken en eindquiz

In elk hoofdstuk vind je opdrachten, filmpjes, tekst, oefeningen of een soort quiz.

Hoofdstuk 1

In dit hoofdstuk krijg je stellingen te zien waar je op mag reageren. Dit is de inleiding naar Coaching.

Hoofdstuk 2

Hier gaan we in op de verschillende soorte coaching die er zijn. 

Hoofdstuk 3

Hier leer je wat coaching oplevert en waarom je dit zou kunnen toepassen.

Hoofdstuk 4

Dit hoofdstuk gaat over vraagtechnieken. Want coaching valt en staat met goede vragen stellen.

Hoofdstuk 5

Dit hoofdstuk gaat over de positionering tijdens coachingsgesprekken.

Hoofdstuk 6

Hier behandelen we de IJsbergtheorie en je leert hoe je deze kunt inzetten in je coachingsgesprek.

Hoofdstuk 7

Hier gaan we in op het Social Styles model, een model dat je helpt gedrag te voorspellen.

Hoofdstuk 8

Belangrijk tijdens coaching is dat je goede doelen laat stellen: SMART doelen. Daar gaat hoofdstuk 8 over.

Hoofdstuk 9

In dit hoofdstuk leer ik je het GROW-model te gebruiken tijdens een coachingsgesprek.

Hoofdstuk 10

In dit hoofdstuk krijg je filmpjes te zien waarin je kennis over dit GROW-model wordt getoetst.

Eindquiz

Aan het eind van deze 10 hoofdstukken volgt de eindquiz! 

Yes, ik wil aan de slag hiermee!

Ja, ik koop de training!

Over mij

Sinds ik heb leren coachen ben ik fan. Ik heb deze kennis opgedaan in het onderwijs, waar ik 5 jaar heb gewerkt. Heerlijk vond ik het als ik zag hoe studenten door middel van mijn coaching vooruitgang boekten. En hoe vaker ik ze coachte, hoe sneller ze groeiden.

Van de lokale bar en reserveringsmedewerker bij KLM tot het luxere segment in de hotellerie; mijn hospitality rugzak zit vol met ervaring. In mijn tijd in het onderwijs heb ik deze kennis mogen delen met mbo-studenten aan de middelbare Hotelschool. Na het trainen van o.a. Management Teams bij Albron Center Parcs kreeg ik de smaak te pakken en nu werk ik als zzp’er. Ik focus me vooral op gastvrijheid en steek mijn trainingen altijd op een coachende manier in.