Alles-in-1-traject

Ik word 6 maanden uw interne trainer en coach

Het Alles-in-1-traject

Zes maanden lang ga ik mij begeven in uw hotel/restaurant. Ik meng mij onder de collega’s, ik word een van hen, ik werk zelfs mee. Ik begeleid, coach on-the-job en off-the-job. Ook verzorg ik een zestal trainingen, 1 per maand.

Doel We investeren in uw medewerkers. En investeren in uw medewerkers is altijd goed. Dit zorgt er o.a. voor dat medewerkers langer bij jou blijven werken. Ze voelen zich gezien, gehoord én ze ontwikkelen zich. Dat geeft zelfvertrouwen.   


Wat levert dit u verder op?

Aangezien ik boordevol kennis zit over gastvrijheid zie ik overal mogelijkheden om deze te verbeteren. Omdat ik 7 jaar Frontoffice ervaring heb, kan ik advies geven over bepaalde processen aan de receptie. Deze kennis ga ik overdragen op al uw medewerkers. 

Omdat ik ook veel coachervaring heb, zal ik altijd een coachende instelling hebben. Ook naar u toe, als opdrachtgever. Omdat ik veel op de werkvloer sta, kan ik on-the-job mensen coachen en laten werken aan hun vaardigheden. Ik garandeer een groei bij alle medewerkers die ik intensief heb getraind en gecoacht.

Omdat er 1x per maand een training wordt gegeven, zal er intensief worden gewerkt aan vaardigheden. Het zijn dus geen losse flodders, maar constructieve interactieve en praktijkgerichte trainingen. 

Ook geef ik een Teamfocus dag, waarin uw medewerkers met elkaar aan de slag gaan, elkaar veel beter leren kennen, beter leren samenwerken en beter leren communiceren.  

Wat krijgt u in dit Alles-in-1 traject?

-Twee trainingen over Gastvrijheid
-Twee trainingen over Coaching
-Een Teamfocus dag
-Een Feedbacktraining
-1x per week (weekend is mogelijk) begeef ik mij in jouw bedrijf: 6 maanden lang (dus 24 keer)!
-De Passie Meter gaan we inzetten om de passie voor gastvrijheid te meten.   
-Ik buig mij over reviews en geef hierin advies
-Ik coach medewerkers on+off-the-job
-Ik ben 7 dagen per week bereikbaar voor vragen en advies


Investering in euro’s

€ 25,000, – exclusief 21% btw
Reiskosten exclusief, tenzij binnen 30km.
Kan in termijnen worden betaald.

Interesse!