Passie Meter

Hoe gastvrij zijn de medewerkers?

Vaak denken we dat medewerkers heel gastvrij zijn. Maar of ze dit ook consistent zijn en allemaal is nog de vraag.
Daarom raad ik je aan de Passie Meter in te zetten. Op die manier krijg je goed in beeld hoe de passie voor gastvrijheid is onder de medewerkers.

De Passie Meter is een meetinstrument dat is ontwikkeld, zodat je de passie voor gastvrijheid van je medewerkers kunt meten. Dit is een overzichtelijke check-list die je gemakkelijk kunt gebruiken bij bijvoorbeeld een check-in, check-out of het verwelkomen van gasten in het restaurant. Als je de check-list hebt ingevuld, krijg je heel duidelijk in beeld welk gastvrij gedrag nog voor verbetering vatbaar is. 

Deze Passie Meter krijg je na aankoop via de e-mail toegestuurd. 

Yes, meten die passie!

Enthousiaste reacties op de Passie Meter


“Wij hebben in ons bedrijf met de passie meter gewerkt en we vonden het erg leuk om aan de hand hiervan eens kritisch naar onze medewerkers te kijken.
De passie meter tikt alle vakjes van gastvrijheid aan en zorgde voor een aantal gespreks- en verbeterpunten waar we enthousiast mee aan de slag gaan!”

Marijke van der Groef – Restaurant manager

“Onlangs heb ik de Passie Meter bij Joske gekocht via de website. Haar Passie Meter heeft me enorm geïnspireerd en op weg geholpen om zo’n Passie Meter te gaan ombouwen naar de zorg en daar te gaan inzetten als hulpmiddel om de gastvrijheid in de zorg te verbeteren en mensen bewust te maken van wat gedrag voor invloed kan hebben.
Een echte aanrader dus zoeel in de horeca als andere branches.
Bedankt voor de inspiratie Joske”

Miranda de Laat
Hospitality aan de Maas