Hospitality Mastermind

Kom naar dit unieke event voor horeca ondernemers op 15 november 2023

Heb jij een horeca bedrijf, ben je al veel bezig met gastvrijheid (of juist niet) en zou je wel eens goed willen brainstormen over je ideeën en plannen die te maken hebben met gastvrijheid?

Kom dan naar dit unieke event: De Hospitality Mastermind op 15 november in Breukelen.


Wat gaan we doen tijdens dit kleinschalige event?

Er is plek voor 4 horeca ondernemers. We komen samen, we duiken 1 voor 1 in jullie bedrijf. We bekijken je website, je reviews, we bespreken de guest journey, maar vooral denken we met je mee. Ik zorg ervoor dat je met een concreet plan de deur uit loopt waar je de volgende dag mee kunt starten.

Gaaf! Maar wie ben jij eigenlijk?

Wat levert het je op?

Goede vraag (al zeg ik het zelf)!

– Netwerk mogelijkheid
– Nieuwe ideeën
– Heldere inzichten
– Plezier (ik vind humor belangrijk)
– Een lekker gevulde maag (goede lunch inbegrepen)
– Inspiratie!

Ik meld me meteen aan via dit formulier

Wat breng je mee?

Openheid. Je moet wel durven open te zijn over je bedrijf. Het kan handig zijn cijfers te delen in deze intieme setting. Bij mij kun je die cijfers veilig kwijt. Je mag je kwetsbaar opstellen; het gaat immers niet altijd goed in je bedrijf toch? 
Ik denk graag met je mee. Ik help je graag op weg en je mag ook na de Mastermind altijd gebruik maken van mijn expertise. 

Ik meld me aan!

Wat is de investering?

Je betaalt voor deze dag een pilotprijs van € 347,-. 
Hiervoor krijg je van 10.00u tot 16.30u mijn brein, tips van mij en andere ondernemers, koffie/thee/koekjes, een uitgebreide lunch en nog een extra leuk cadeau dat alles te maken heeft met gastvrijheid

Helaas nog geen reviews, aangezien dit de 1e keer is. Omdat ik er heilig van overtuigd ben dat dit een hele nuttige, leerzame dag gaat worden, wil ik je zelfs de helft terugbetalen als je niet tevreden bent over de dag.