Hospitality Bingo Challenge

🎉 Doe mee aan de gratis Hospitality Bingo Challenge, beleef 10 dagen vol plezier en verhoog de gastvrijheid! 🎉

Ben je klaar om de gastvrijheid in jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen en van gasten je ambassadeurs te maken, zodat ze telkens weer terugkomen? Dan is de 10-daagse Hospitality Bingo Challenge precies wat je nodig hebt!

Gratis? Ik doe mee!

Wat levert meedoen jou op?

Direct verschil in gastvrijheid

Ontdek hoe kleine veranderingen grote impact kunnen hebben op de gastervaring. Je zult versteld staan van hoe snel je verbeteringen opmerkt in je eigen bedrijf (en je concurrent ziet dat ook!).

Leer van andere deelnemers in de Facebook groep

Sluit je aan bij gelijkgestemde deelnemers die streven naar een topniveau in gastvrijheid. Leer van elkaars ervaringen en deel waardevolle inzichten om samen te groeien.

Ontzettend veel plezier

Ga uit van positieve energie terwijl je deelneemt aan onze uitdagende bingo activiteiten. Verwacht goede vibes! Er zitten ook echt verrassende challenges tussen, waarmee je écht jezelf moet uitdagen. Als je je aanmeldt ontvang je alvast een challenge als voorproefje. Met dit voorproefje kun je al meteen een verschil maken!

Ik ben eruit, ik doe mee!
Eindeloze inspiratie tijdens de feestelijke afsluiter

We eindigen de Bingo Challenge met een online feestje op 12 juni om 20.00u. Hier gaan we de Bingo kaarten bespreken en kunnen we elkaar nog verder inspireren. Ook mag je mijn creatieve brein lenen, want ik zit altijd vol concrete ideeën om de gastvrijheid te verbeteren.

Werk jij in een hotel, restaurant, camping, café, cafetaria en wil jij van gasten je ambassadeurs maken?

Doe mee met deze unieke 10-daagse Hospitality Bingo Challenge! 

Wat is de bedoeling?

Vanaf 3 juni krijg je 10 dagen lang een laagdrempelige challenge toegestuurd via de mail. Het is een opdracht die makkelijk uit te voeren is en altijd draait om gastvrijheid. Heb je de opdracht uitgevoerd, mag je 1 vakje afkruizen op de Bingo kaart. Hoe meer jij de uitdaging aangaat, hoe sneller je resultaat hebt én Bingo! Als kers op de taart sluiten we de 10-daagse af met een online feestje waarin we onze Bingo kaarten nabespreken.

Wat nog meer?

Je krijgt een gratis lidmaatschap van de besloten Facebookgroep. Word lid van deze exclusieve community waar je kunt netwerken, ideeën kunt uitwisselen en geïnspireerd kunt raken door anderen. Een waardevolle bron van ondersteuning en motivatie tijdens en na de challenge. Ja toch?

Crazy one time offers

Maar dat is nog niet alles! Elke dag krijg je een eenmalig aanbod, exclusief voor één persoon. Dit is je kans om te profiteren van belachelijk hoge kortingen op toffe producten en diensten uit mijn Passion Academy die alleen voor deze gelegenheid beschikbaar zijn.  Ik lijk wel gek met zulke kortingen! Vis je achter het net? De volgende dag is er weer een kans. 

Wat kost deze challenge?

Deze geweldige ervaring is helemaal gratis, inclusief de dagelijkse challenges die rechtstreeks naar je inbox worden gestuurd. En weet je wat nou leuk is? De eerste 5 deelnemers die zich aanmelden, ontvangen een exclusieve fysieke bingo kaart per post, zodat je deel kunt nemen aan de bingo op de traditionele manier!

Wat leuk, ik doe mee!

Yes, ik wil next level met de gastvrijheid! Meld je aan—>

“Joske als persoon is energiek, is zeer gastvrij en maakt graag een feestje van haar training voor haar deelnemers” – Björn Post (Horeca manager)

Hoe ziet de Hospitality Bingo Challenge eruit?

Ben jij nieuwsgierig naar de Bingo Challenge? Dan mag jij alvast even gluren…Maar alleen jij hoor! 😉

Ik ben té nieuwsgierig