Passie Meter voor de horeca

De Passie Meter voor de horeca

Een handige tool om de gastvrijheid van je medewerkers te kunnen meten

Vaak denken we dat medewerkers heel gastvrij zijn. Maar of ze dit ook consistent zijn en allemaal is nog de vraag.
Daarom raad ik je aan de Passie Meter in te zetten. Op die manier krijg je goed in beeld hoe de passie voor gastvrijheid is onder de medewerkers. Hoe fijn is dat, dat je meteen inzichtelijk krijgt waar er nog vebertering mogelijk is?

De Passie Meter is een overzichtelijke checklist die je gemakkelijk kunt gebruiken bij bijvoorbeeld een check-in, check-out of het verwelkomen van gasten in het restaurant. Als je de checklist hebt ingevuld, krijg je heel duidelijk in beeld welk gastvrij gedrag nog voor verbetering vatbaar is.

Op die manier maak je inzichtelijk waar er nog verbetering mogelijk is. 

Marijke (restaurant manager) heeft de Passie Meter gebruikt en zegt:

Wij hebben in ons restaurant met de Passie Meter gewerkt en we vonden het erg leuk om aan de hand hiervan eens kritisch naar onze medewerkers te kijken.
De Passie Meter tikt alle vakjes van gastvrijheid aan en zorgde voor een aantal gespreks- en verbeterpunten waar we enthousiast mee aan de slag gaan!”


Start met meten!